BACK

ΝΕΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2017

Το ΚΕΝΤΡΟ  ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ   ΑΘΗΝΩΝ  –  PANDOLFINI   &   ΣΙΑΤΕΡΛΗ
αναγγέλει έναν νέο κύκλο σεμιναρίων με αντικείμενο την Χαλκογραφία και τις τεχνικές της,στο εργαστήριο της οδού Βαφειοχωρίου 78 στο Πολύγωνο. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε καλλιτέχνες αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται για την Χαρακτική. Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν δέκα τετράωρες συναντήσεις που θα παρουσιάσουν τις βασικές χαλκογραφικές τεχνικές και διάφορες εκτυπωτικές εφαρμογές τους:

Oξυγραφία
Τονική Οξυγραφία (Ακουατίντα)
Ξηρή Βελονογραφία
Μελάνι με ζάχαρη
Μαλακό Βερνίκι

   

Οι συμμετέχοντες θα διδαχτούν βασικές χαρακτικές και εκτυπωτικές μεθόδους, θα δημιουργήσουν δικά τους πρωτότυπα χαρακτικά έργα, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γννωρίσουν έργα σύγχρονων ελλήνων και ευρωπαίων καλλιτεχνών, που διαθέτει το Κέντρο Χαρακτικής Αθηνών στην πλούσια συλλογή του.

    

Η πολυετής πείρα των διδασκόντων εγγυάται μια καλή γνωριμία με κάθε υλικό και τεχνική διαδικασία. Οι προτάσεις των μαθημάτων περιλαμβάνουν σχεδίαση, χάραξη και επεξεργασία, εκτύπωση δοκιμίων, επιπλέον επεξεργασία και τελικό αντίτυπο bon a tirer.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται τα πρωϊνά της Τετάρτης, ενώ τα απογευματινά θα ορίζονται μετά από συννενόηση. Με την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων οι απόφοιτοι εφοδιάζονται με πιστοοιητικό παρακολούθησης του ” Κέντρου Χαρακτικής Αθηνών”.

Οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους για εγγραφή, κόστος και πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2103303436, 6938786293 ή στα e-mail: info@athens-printmaking.com, dimitrasiaterli@hotmail.com

1977-2017

ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ PANDOLFINI & ΣΙΑΤΕΡΛΗ
Βαφειοχωρίου 78 – 114 76 – Αθήνα – Tηλ.: +30 210 3303436
www.athens-printmaking.com | email: info@athens-printmaking.com

elGreek